loader image

Novo vereni? Pokrenite planiranje svog venčanja uz ove savete i trikove. Drugi deo

Nakon što ste postavili osnovne temelje za vaše venčanje u prvom delu, vreme je da se pozabavimo detaljima koji će učiniti vaš veliki dan nezaboravnim. Evo nastavka naših saveta i trikova:

Definišite Vašu Viziju

Prva stvar koju treba da uradite je da definišete opštu viziju i stil vašeg venčanja. Da li želite formalno crno-belo venčanje, opuštenu plažnu ceremoniju, rustično venčanje na farmi ili nešto potpuno unikatno? Razmislite o bojama, dekoracijama i atmosferi koju želite da postignete.

 

Inspiracija i Istraživanje

Koristite platforme poput Pinteresta, Instagram-a i venčanjskih blogova da biste prikupili ideje i inspirišite se. Kreirajte moodboard koji će vam pomoći da vizualizujete kako želite da izgleda vaš dan.

Fotografi i Videografi

edan od najvažnijih aspekata vašeg venčanja je dokumentovanje uspomena. Istražite i angažujte fotografe i videografe koji odgovaraju vašem stilu i budžetu. Pogledajte njihove portfolije i pročitajte recenzije drugih parova.

Catering i Torta

Hrana je ključni element svakog venčanja. Odlučite se za catering koji će zadovoljiti vaše goste, bilo da se radi o svečanom banketu ili opuštenom bifeu. Ne zaboravite na tortu! Provedite neko vreme degustirajući različite vrste torti kako biste pronašli savršenu za vas.

 

Dekoracije i Cveće

Dekoracije i cveće daju vašem venčanju poseban pečat. Razgovarajte sa floristom o vašim idejama i budžetu. Cveće može biti jednostavno ili raskošno, u zavisnosti od vaših preferencija.

 

Odaberite Venčanicu i Odeću za Mladoženju

Kupovina Venčanice
Počnite sa traženjem venčanice najmanje šest meseci pre venčanja. Isprobajte različite stilove i krojeve dok ne pronađete onu koja vam najbolje odgovara. Ne zaboravite na dodatke kao što su veo, cipele i nakit.

Odeća za Mladoženju i Svatove
Odeća za mladoženju treba da bude u skladu sa stilom venčanja. Bilo da se odlučite za klasično odelo ili nešto modernije, važno je da se mladoženja oseća udobno i samouvereno. Takođe, dogovorite se sa svatovima oko njihove odeće kako bi svi izgledali usklađeno.

 

Planiranje Detalja I Ceremonije

Ceremonija i Muzika
Planirajte detalje ceremonije, uključujući muziku koja će se svirati tokom ulaska, zaveta i izlaska. Odlučite da li želite živi bend, DJ-a ili playlistu sa vaše omiljene muzike.

Personalizacija Zaveta
Ako pišete svoje zavete, provedite neko vreme razmišljajući o tome šta želite da kažete. Zaveti treba da budu lični i emotivni, odražavajući vašu ljubav i posvećenost.

Program i Zabava
Planirajte program recepcije, uključujući govore, prvi ples i druge aktivnosti. Razmislite o tome kako ćete zabaviti goste, bilo da se radi o plesu, igrama ili specijalnim performansima.

Poslastice i Piće
Osim glavnog obroka, razmislite o dodatnim poslasticama kao što su desertni stol, koktel bar ili kutak sa slatkišima. Piće je takođe važan element, pa obezbedite raznovrsnu ponudu kako bi svi gosti bili zadovoljni.

Нема производа у корпи.

sr_RS