loader image
Šest topola

Naša Priča

Da li ste znali?

Simbol Beograda, mesto gde se okupljao ceo grad sedamdesetih godina i kultni restoran na obali Save ‘’Šest Topola’’ uz fešte iz večeri u veče, prepričavale su se svojevremeno po gradskim kuloarima. Gotovo da nije bilo političara, književnika, filmadžija, niti običnih ljubitelja bekrijskog života, koji nisu svraćali u ‘’Šest Topola’’.

Čest gost je bio i Josip Broz Tito. Njegovo mesto se znalo – treći separe od ulaza. Uvučen, ali sa najlepšim pogledom na reku, restoran i dan danas odoleva vremenu i čuva svoju tradiciju.

ŠEST TOPOLA

Restoran

Dobro došli u vaš stari restoran sa istorijom dužom od 60 godina, sada u novom, modernom svetlu, ali sa duhom tradicije. A, tradiciju možete videti u sitnim detaljima koji se nalaze u našem restoranu.

Okruženi najboljim sortama vina, koja se nalaze na zidnim vitrinama, nezaobilazan detalj jesu i fotografije Josipa Broza Tita, koji je bio čest gost u restoranu ‘’Šest Topola’’.

Šta je to po čemu je naš restoran nadaleko poznat? To je svakako naša kuhinja – internacionalna, sa posebnim naglaskom na srpske, domaće specijalitete i sve ono što podrazumevaju dobra srpska jela.

Porcije su kao kod svakog dobrog domaćina, velike i raznovrsne.

Naš tima kuvara je uvek tu da vam ponudi široku lepezu tradicionalnih i zdravih jela, od najkvalitetnijih namirnica. Od roštilja do uvek svežih morskih plodova, a dostojno ga prati i naša bogata vinska karta.

Čekamo Vas na obali reke, među topolama, daleko od gradske buke i vreve, sa pogledom koji opušta.

ŠEST TOPOLA

BAŠTA

Okružena topolama, sa pogledom na reku, naša bašta je pravi raj za sve hedoniste i ljude željne mira i tišine. Proleće i tople letnje dane svi željno iščekujemo jer pravo je uživanje skloniti se od gradske buke i uživati u prirodi. U našoj bašti možete organizovati razna slavlja, poslovne sastanke ili jednostavno provesti lep dan sa vašom porodicom.

ŠEST TOPOLA

SVEČANA SALA

Svečana sala kapaciteta do 220 gostiju idealna za organizovanje svih vrsta svečanosti: svadbi, krštenja, koktela, poslovnih i porodičnih ručkova, korporativnih proslava, dečjih rođendana.

Vi nam recite vaše želje a mi ćemo ih ostvariti zajedno sa našim sjainim timom.

ŠEST TOPOLA

SRĐAN ŠACKA
ŠEF KUHINJE

Šef kuhinje koji donosi preko 20 godina iskustva koje je stekao radom, posvećenošću  i usavršavanjem u mnogim restoranima i hotelima Beograda.
Specijalizovan za nacionalnu i internacionalnu kuhinju. Lider u pružanju odlične kulinarske usluge i postizanja kulinarske izvrsnosti. Posvećen hrani i kvalitetu koji zadovoljavaju sva čula ukusa.

Нема производа у корпи.

sr_RS