loader image
Šest topola

Nezaboravni Trenutci

ŠEST TOPOLA

VENčANJA

Ne postoji merna jedinica ljubavi ali dokaz iste nalazi se u vašim srcima, dok okruženi ljudima koje volite, istu tu ljubav delite.

Romantično i ušuškano, u ambijentu koji je stvoren da ostvari sve ono što ste zamislili dok ste maštali o najbitnijem danu, ostvarićete uz pomoć našeg stručnog tima.

Svečana sala sa 220 sedećih mesta, opremljena je najnovijim modelom Tiffany stolica. Dekorativni elementi koji možemo da vam ponudimo i na koji smo ponosni, možete da birate i dopunjujete sve dok vaša postavka stolova iz snova ne dobije baš onakav izgled kakav ste zamislili.

Prostrana sala sa fantastičnim pogledom na reku, detalji koji oduzimaju dah, obezbeđen parking za sve vaše goste i raskošna priroda koja sve to okružuje, dovoljan je razlog da vaše najbitnije DA proslavite baš kod nas.

ŠEST TOPOLA

VENČANJE U PRIRODI

Da, upravo kod nas, to najbitnije DA možete da izgovorite u prirodi, okruženi zelenilom, sa pogledom na reku i u ambijentu koji možemo da dekorišemo po vašoj želji.

Kada prođu sve formalnosti na scenu stupa naš profesionalni tim kuvara i poslastičara, koji su za vas napravili 4 paketa svadbenog menija. Na vama je da odaberete onaj u kom će svi vaši gosti uživati.

Mi vas ne uslovljavamo našim timom fotografa i snimatelja, ali isti možemo da vam ponudimo.

Takođe, ponosni smo na naše partnere, te tako možemo da vam ponudimo odabir sjajnih venčanica, odela, stručnjaka koji se bave dekorisanjem kao i sjajne varijante vatrometa, po promotivnim cenama.

Pokucajte na naša vrata, tu se nalaze svi vaši snovi.

ŠEST TOPOLA

KORPORATIVNE PROSLAVE

Proslave, prezentacije, team building, poslovna okupljanja i sastanci. Sve ono što je potrebno za Vaš korporativni momenat.

Naš prostor možemo da preuredimo na način koji Vam najviše odgovara. Broj sedećih mesta je 220, a postoji mogućnost postavke barskih stolova, video-bima i sve što Vaš projekat sadrži.

Nudimo Vam sjajne pakete hrane i pića, ali takođe možete i sami učestvovati u izradi menija koji će zadovoljiti ukuse Vaših gostiju. Posluženje je na bazi bife stola ili opcije pass around.

Ukoliko Vam je potrebna dodatna ogranizacija događaja, možemo da Vam ponudimo naš tim event menadžera, koji će za vas izraditi protokole i projekat cele organizacije. Na Vama je da uživate u proslavi sa Vašim poslovnim partnerima.

Obezbeđen parking za sve Vaše goste.

Pozovite nas, stojimo Vam na raspolaganju za sve potrebe Vašeg biznisa.

ŠEST TOPOLA

DECIJI RODJENDANI

Uvek zabavni i puni mašte, dečiji rođendani su momenti koje teško zaboravljamo.

Dok pripremamo dečije rođendane i mi sami postajemo deca i ulazimo u svet najdivnije mašte i brinemo o svakom detalju. Osmesi i razdraganost dece kada uđu u naš svet mašte je neprocenjiv.

Svi ti baloni, dekorativni elementi omiljenih crtanih likova, maskote, slatkiši i famozna TORTA I zabavi nikad kraja. Ukoliko rođendan proslavljate u toku sunčanog i toplog perioda, zabavu slobodno možemo da prebacimo u našu predivnu baštu, pored reke. Priroda, sunce, zelenilo i svi drugari na jednom mestu.

Takođe, kakav je to svet mašte ako ne odaberemo najbolje opcije hrane i pića? Kako za mališane, tako i za vas odrasle.

Puno je razloga da zavirite u naš svet maše, jer on je samo dopuna onoga o čemu vi sa vašim mališanima maštate.

Svečana sala sa 220 sedećih mesta, opremljena je najnovijim modelom Tiffany stolica.

Stojimo vam na raspolaganju i pažljivo beležimo sve stavke iz vašeg magičnog sveta.

ŠEST TOPOLA

Paketi

SILVER PAKET

GOLD PAKET ŠVEDSKI STO

PLATINUM PAKET

Нема производа у корпи.

sr_RS