Platinum paket – Sesttopola

Buffet / Švedski sto

HLADNO PREDJELO

Njeguški pršut, goveđa pečenica, svinjska pečenica, kulen, kajmak, izbor sireva (gorgonzola, brie, camember, pljevaljski sir);
Juneći tatar biftek;
Goveđa salata, pileća salata, riblja salata, prebranac, proja, pita sir, pita urnebes, pita pečurke;

TOPLO PREDJELO

Urme i suve šljive u slanini;

File brancina i orade;

File lososa u teriaki sosu;

Tuna tataki;

Grilovana hobotnica;

Crni rižoto, rižoto sa povrćem;
Grilovani kozji sir;

GLAVNO JELO

Mešani roštilj,
(dimljeni batak, dimljeni vrat, rolovani pileći raznjić, uštipak, svinjska rebarca, mini karađorđeva);
Ćevapi u sosu od slatke paprike i kajmaka;

Pileći file punjen suvim šljivama i paradajzom;
Svinjski medaljoni u sosu od pečuraka;

Teletina ispod sača;

Ćuretina mlinci;
Biftek ražnjići;

Biftek taljata u maslinovom ulju i acetu balsamicu;
Rolovano praseće i jagnjeće pečenje;

SALATE

Grčka salata, vitaminska salata, miks zelenih salata, lučena paprika, ljuta lučena paprika;

PRILOZI

Grilovano povrće, pekarski krompir, dalmatinski prilog, pire od šargarepe i celera;

IZBOR VOĆA

SLATKI ZALOGAJI

Mini voćne korpice, Figaro, Rafaello, Orah gnezdo, Bajadera, Rozen torta;

PECIVO

Domaća kafa „Grand“, espresso „Carraro globo rosso“ i Neskafa „Nestle“.

Cena po osobi 60 eura dinarske protivvrednosti

  • U cenu je uračunato posluženje domaćeg i stranog pića u neograničenim količinama;
  • Vreme trajanja ručka je 8 časova;
  • Svaki dodatni sat se naplaćuje 300 eur-a u dinarskoj protivvrednosti;
  • Prilikom sklapanja ugovora uplaćuje se avans od 20%, a kompletna uplata za dogovoreni broj gostiju nakon završetka proslave;
  • Ukoliko želite sebi da olakšate pripreme proslave, preporučujemo Vam proverene muzičare, dekoratere, štampanje pozivnica;
  • Nameran lom se naplaćuje po fakturnoj ceni uvećanoj za 70%;
  • U cenu nije uračunat PDV;
  • Paket je podložan promenama, shodno vašim željama.

Restoran trenutno ne radi zbog vanredne situacije.